Szła zburaczona na drugi koniec pustkowi bardzo szybko. Co mojej matce strzeliło do głowy? Pytała sam± siebie. Gdy szła zobaczyła jej mał± siostrę, Serpeen, która była wręcz przepiękna. "Pfffnęła" jak można by to uj±ć, gdy jej siostra skuliła się do drzewa jak ta mała psinka! A idĽ taam! Syknęła. Pchnęła łap± siostrę, a ona sturchnęła mocno o drzewko, łami±c je. Nie ¶miej mi się pokazać nawet na oczy, rozumiesz? JA tu bedę rz±dzić, JA będę najważniejsza, jestem najlepsza, a ty jeste¶ zwykł± lwiczk±, która zwie się m± siostr±... Ech... Prychnęła i poszła dalej.
Ostatnio edytowany przez Kenashi (2012-10-29 05:54:39)
Popatrztyła na siostrę ze łzami w oczach. Ale co miała zrobić? Była sra¶nie wrażliwa, zamknięta w sobie, nie¶miała... Zazwyczaj taka była. W krótce powstrzymała ten płacz. Matk± j± omijała, a liczyła na pomoc samolubnej siostry... na nic! Ach, lile ja tu jeszcze pożyję? Pytała swego zmarłego ojca, spojrzawszy w górę
Musimy wymy¶lić jak±¶ puapkę aby pom¶cić ¶mierć mej matki jak i twego ojca... A więc- co¶ trzeba wymy¶leć, ale nie wiem co... Zaczęła do niej mówić Shetani. Najlepiej, aby¶ j± jako¶ zagarnęła nad rzekę, lecz swym zachowaniem utrudniła¶ to troszkę. Najlepiej aby zrobić to jakim¶ podstępkiem, ale to jest strasznie trudne... Oznajmiła.
Pospieszyła szybciutko do kamienia bliskiego nich. Podsłuchała ich króciutk± rozmowę. Wpadła na pomysł. Ol¶niło j±. Westchnęł± cichuteńko. Ja wiem jak mamo... Powiedziała wychylaj±c się za kamienia. Ja mogę się bardzo miło do niej nastawić, a po jakim¶ czasie j± tam zabrać i pozbyć... Powiedziała z bardzo pewn± mink±, jak też i u¶miechem.
Odwróciła się do niej szybko i słuchała z uwag±. U¶miechnęła się. Zabrała j± do siebie sw± łap±. Oh, Serpeen, jak ja jestem z ciebie dumna... Jeste¶ sprytna i chytra, czego wła¶nie u was... szukam! Rzekła głaszczac ja jak Zira Kovu. W końcu j± pu¶ciła. Popchnęła ja lekko łap±. A teraz rób co chcesz... Mruknęła i zobaczyła biegn±c± Ser, która już była POZA graniami ZZ...